Ληστεία σε κατάστημα στα Εξάρχεια
Ληστεία στην περιοχή των Εξαρχείων σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από τα δύο κτήρια στα οποία είχε κάνει επιχείρηση εκκένωσης η ελληνική αστυνομία.
Μία ομάδα περίπου δέκα κουκουλοφόρων εισέβαλε σε κατάστημα στην οδό Σπύρου Τρικούπη και αφού άρπαξαν την ταμειακή μηχανή και το κινητό ενός πελάτη, εξαφανίστηκαν.
Μάλιστα σύμφωνα με όσα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο αλλοδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος, οι νεαροί προκάλεσαν και φθορές στη τζαμαρία.
Οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ομάδα των Αλγερινών που δραστηριοποιείται στην περιοχή των Εξαρχείων και έχει κάνει ληστρικές επιθέσεις κυρίως σε διερχόμενους στην οδό Θεμιστοκλέους.
ΚΟΣΜΟΣ
Πρόεδρος ιρανικού κοινοβουλίου: Oι «απερίσκεπτες κινήσεις» του Τραμπ οδηγούν τις ΗΠΑ σε μία κόλαση
20:34
ΕΛΛΑΔΑ
Απαγχονισμένος βρέθηκε 48χρονος στο σπίτι του στην Πάτρα
20:22
ΚΟΣΜΟΣ
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00» το χτύπημα στο Ιράν; - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
ΕΛΛΑΔΑ