Νέα αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης κτηρίου στα Εξάρχεια
Νέα επιχείρηση της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα παλιό σχολείο, Δημοτικό και Γυμνάσιο, που βρίσκεται στην οδό Πρασσά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκεί βρίσκονται περίπου 100 άτομα, όλοι τους αλλοδαποί, ανάμεσά τους και παιδιά, και το κτήριο βρίσκεται υπό κατάληψη εδώ και πέντε χρόνια.
Μετά την εκκένωση του κτηρίου, θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τις επιχειρήσεις που προηγήθηκαν της σημερινής.
Δηλαδή, τα άτομα θα μεταφερθούν στο Αλλοδαπών και εκεί θα γίνει η ταυτόποιησή και η εξακρίβωση του καθεστώτος με το οποίο βρίσκονται στη χώρα.
Στη συνέχεια, κάποιοι απ’ αυτούς θα οδηγηθούν σε επίσημες δομές φιλοξενίας, ενώ για όσους δεν έχουν καθόλου χαρτιά θα ακολουθηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.
SPONSORED
Αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος: Χαίρει άκρας υγείας μετά το λιποθυμικό επεισόδιο - Επέστρεψε στην Αμερική
23:21
ΗΠΑ - Ιράν: Από το... ορφανό χτύπημα, στις απειλές και ξανά στο σχέδιο για μια ειρηνευτική συμφωνία
23:16
Ν. Αφρική: Νέες αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις - Εκατοντάδες άνθρωποι διώχθηκαν απο τα σπίτια τους
23:06
Φρουροί της Επανάστασης: «Μόνη ασφαλής δίοδος στα Στενά του Ορμούζ αυτή που ορίζουμε εμείς»
22:57