Πήρε άδεια από τις φυλακές Δομοκού και δεν επέστρεψε ποτέ
Αναζητείται από τις Αστυνομικές Αρχές ένας 30χρονος Έλληνας που κρατείτο μέχρι πρότινος στις Φυλακές Δομοκού.
Ο 30χρονος που εξέτιε ποινή κάθειρξης εννέα ετών στο Κατάστημα Κράτησης της Φθιώτιδας για απόπειρα ληστείας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και άλλα αδικήματα, πήρε την περασμένη εβδομάδα την άδεια που δικαιούταν, αλλά σήμερα το μεσημέρι (23/9) ξέχασε να επιστρέψει!
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, αυτός είναι ο τρίτος κρατούμενος μέσα σε λίγες ημέρες που δραπετεύει, με τη βοήθεια των ευεργετικών διατάξεων του νόμου για τους βαρυποινίτες, από το Δομοκό και αναζητείται από τις Αρχές.
Είχε προηγηθεί η απόδραση ενός 34χρονου Αλβανού εμπόρου ναρκωτικών και ενός 40χρονου Πολωνού δολοφόνου επιχειρηματία με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.
Χαμένος πίνακας του Ρέμπραντ επανεντοπίστηκε μετά από 65 χρόνια
08:42
Κατασκοπευτικό «θρίλερ» στη Σούδα: Κρυπτογραφημένο λογισμικό βρέθηκε στο κινητό του 36χρονου – Στο «μικροσκόπιο» της ΕΥΠ επί ένα μήνα
08:38
Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο - Χαμηλές ταχύτητες στην Αττική Οδό
08:34
Στη Δικαιοσύνη η Daily Mail: Η βασιλική συντάκτρια αρνείται ότι ζήτησε στοιχεία πτήσεων του Πρίγκιπα
08:32