Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και λιακάδα την Κυριακή
Καλός καιρός με ηλιοφάνεια και σχετικά υψηλές θερμοκρασίες, με τοπικές μόνο νεφώσεις κυρίως στη Πελοπόννησο, στα ορεινά της οποίας υπάρχει πιθανότητα ασθενών βροχοπτώσεων, αναμένονται την Κυριακή.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 13 έως 30, στη Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 14 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 26, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 17 έως 30, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 17 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 27, ενώ στη Νότια Κρήτη θα φτάσει τοπικά τους 29 με 30.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν βορειοδυτικοί 2 έως 4 μποφόρ, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Στη Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι και νοτιοδυτικοί έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 19 έως 26 βαθμούς.
Ιράν: Ζητεί κυριαρχία στο Ορμούζ, απειλεί να κλείσει το Στενό Μπαμπ ελ Μαντέμπ - Τι λένε ΗΠΑ, Ισραήλ
18:30
ΟΗΕ: Διόρισε τον Ζαν Αρνό προσωπικό απεσταλμένο για τη διαχείριση πολέμου ΗΠΑ - Ισραήλ - Ιράν
18:27
Από έκρηξη σόμπας η φονική πυρκαγιά που σκότωσε μάνα και κόρη στο Βόλο - Διασωληνωμένος ο εγγονός (vids&pic)
18:15
Ανησυχία στο Ισραήλ ότι οι ΗΠΑ θα κηρύξουν κατάπαυση πυρός 30 ημερών για συνομιλίες με το Ιράν
18:02