Διπλό «ντου» με αυτοκίνητα σε καταστήματα σε Νέα Φιλαδέλφεια και Νέα Σμύρνη
Δύο νέα περιστατικά εισβολής με αυτοκίνητα σε καταστήματα, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Ειδικότερα, στις 01:40, άγνωστοι με όχημα έσπασαν τα ρολά και την πόρτα καταστήματος με φρούτα στην οδό Αναγεννήσεως στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αμέσως μετά οι δράστες αφαίρεσαν χρηματικό ποσό από το ταμείο και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα.
Στις 03:00, επίσης άγνωστοι δράστες, με την ίδιο μέθοδο, εισέβαλαν σε κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών, που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Νέας Σμύρνης, στην οδό Ελ. Βενιζέλου, αλλά δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάτι από το κατάστημα, γιατί αντέδρασε ο φύλακας και τράπηκαν σε φυγή.
Το τελευταίο διάστημα σημειώνονται αλλεπάλληλα ανάλογα περιστατικά και η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
SPONSORED
ΣΥΡΙΖΑ: Πρωταθλητισμός για τον πληθωρισμό Απριλίου με «προπονητή» την κυβέρνηση
23:05
ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΠΥΡΑ ΣΤΟ ΟΡΜΟΥΖ: Από τα όπλα, στη διπλωματία: Σε μια κλωστή η εκεχειρία από το «κρυφτό» μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν
23:00
Νεκρός 58χρονος αγρότης στον Πύργο - Καταπλακώθηκε από το τρακτέρ του
22:50
Μόσχα και Κίεβο επιβεβαιώνουν την τριήμερη εκεχειρία και την ανταλλαγή αιχμαλώτων
22:40