Υπόθεση Κωστή Πολύζου: Τον σκότωσαν η μάνα και ο πατριός του
Τον σκότωσε ο πατριός του με τη μητέρα του και τον έθαψαν στο κτήμα τους.
Αυτό είναι το πόρισμα του ανακριτή Κοζάνης για την δολοφονία του φοιτητή που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το 2011.
Ο δικαστικός λειτουργός πέντε χρόνια εξέταζε τη δικογραφία που του είχαν παραδώσει οι Αρχές και χθες εξέδωσε εντάλματα σύλληψης για τον πατριό και τη μητέρα του φοιτητή.
Αρχικά οι δυο κατηγορούμενοι είχαν δηλώσει εξαφάνιση και έψαχναν δήθεν το παιδί τους μέχρι την ημέρα που έναν κυνηγός εντόπισε το πτώμα του 23 χρόνου μισό θαμμένο.

Μάλιστα, ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί είχαν σοκαριστεί από την εικόνα καθώς τα άγρια ζώα είχαν κατασπαράξει το πτώμα του φοιτητή.
Όμως το πιο ανατριχιαστικό ήταν ότι το χωράφι που βρέθηκε ανήκε στον πατριό του.
Οι δυο κατηγορούμενοι είχαν πέσει σε αντιφάσεις ενώ υπήρχαν μαρτυρίες ότι αρκετά συχνά υπήρχαν τσακωμοί λόγω χρεών.
Οι δυο θα μεταφερθούν από την Αθήνα όπου συνελήφθησαν στην Κοζάνη και θα παρουσιαστούν στον ανακριτή.
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00