«Ντου» του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εργασίας
Καταδρομική επίθεση στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν πριν από λίγο περίπου 30 μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα μέλη της ομάδας βγήκαν από την οδό Δραγατσανίου, κατευθύνθηκαν προς το υπουργείο και πέταξαν τρικάκια.
Μάλιστα, ορισμένα άτομα ανέβηκαν μέχρι και στον πρώτο όροφο του υπουργείου.
Σε ανάρτησή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο Ρουβίκωνας γράφει πως η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε ως διαμαρτυρία στις αλλαγές που προωθούνται στα εργασιακά.
«Το γεύμα είμαστε όλοι μας, οργάνωση και αγώνας τώρα. Ούτε βήμα πίσω» γράφει το φέιγ βολάν που πέταξαν τα μέλη του Ρουβίκωνα.
Η αστυνομία προχώρησε σε έξι προσαγωγές, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα αποδείχτηκε ότι τα εν λόγω άτομα δεν είχαν καμία σχέση με τον Ρουβίκωνα και αφέθηκαν ελεύθεροι.
Μνημόνιο Συνεργασίας για τη βιώσιμη ανάπτυξη στον αγροτικό τομέα υπέγραψαν CrediaBank - ΑΠΘ
13:56
Στην Ριτσώνα το τελευταίο αντίο στην Μαργαρίτα Παπανδρέου - Θα σκορπιστούν στο Αιγαίο οι στάχτες της
13:55
Χανιά: Έκρυβαν ναρκωτικά σε φοίνικα στην αυλή σχολείου - Δύο συλλήψεις, αναζητείται και τρίτο άτομο
13:49
Τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στην Ευρώπη θα βιώσουν περισσότερα χρόνια ακραίων φαινομένων
13:41