ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντάς του καυτό νερό

Μεσσηνία: Σκότωσε τον άνδρα της ρίχνοντάς του καυτό νερό
ΙΝΤΙΜΕ/ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πέθανε 73χρονος που δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό από τη σύζυγό του στη Σκάλα Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι ηλικιωμένων ξεκίνησε να καυγαδίζει, για άγνωστο λόγο. Κάποια στιγμή, η 68χρονη γυναίκα έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε στον άνδρα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, στη συνέχεια, μάλιστα, του έριξε καυτό νερό με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, η γυναίκα του θύματος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου.

Στην ανακοίνωση των Αρχών αναφέρεται:

«Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ