ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος για 74χρονο στη Βούλα: Βασανίστηκε τρεις ώρες από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του

Τρόμος για 74χρονο στη Βούλα: Βασανίστηκε τρεις ώρες από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του

Στιγμές τρόμου έζησε ένας άνδρας στα χέρια ληστών, οι οποίοι του έσπασαν το χέρι, τα δόντια και τη μύτη με απανωτά χτυπήματα μέχρι να τους αποκαλύψει πού έχει τα χρήματα μέσα στο σπίτι του στην περιοχή της Βούλας.

Οι αδίστακτοι ληστές του φόρεσαν μια σακούλα στο κεφάλι, τον μετέφεραν στη μπανιέρα και αφού τη γέμισαν νερό του βύθιζαν το κεφάλι μέχρι να τους αποκαλύψει αν έχει χρηματοκιβώτιο και πού βρισκόταν.

Τα βασανιστήρια κράτησαν τρεις ώρες και μόλις η σπείρα των ληστών πήρε αυτά που ήθελε άφησε πίσω της τραυματισμένο τον 74χρονο - όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες - και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με όσα κατάφερε να πει στους αστυνομικούς το θύμα, οι δράστες είχαν μπει στο σπίτι του από νωρίς και άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους. Όταν δεν βρήκαν όσα χρήματα περίμεναν να βρουν, κρύφτηκαν και περίμεναν να επιστρέψει ο ιδιοκτήτης. Όπως μάλιστα είπε το θύμα, οι ληστές δεν ήταν Έλληνες αλλά -το πιθανότερο- Γεωργιανοί. Έδειξαν ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ φρόντισαν να ξηλώσουν και να πάρουν μαζί τους και το καταγραφικό στο οποίο υπήρχε όλο το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στο σπίτι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ