Φωτιά σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα
Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/10) σε νυχτερινό κέντρο, επί της οδού Πανεπιστημίου 10 (Ελευθερίου Βενιζέλου), στο κέντρο της Αθήνας.
Μέσα στο νυχτερινό κέντρο, την ώρα που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά βρισκόντουσαν πάνω από 200 άτομα, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία
Συμφώνα με όσα υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του κέντρου διασκέδασης, φρόντισαν όλος ο κόσμος να απομακρυνθεί.
Η Πυροσβεστική αρχικά, έσβησε τη φωτιά και αμέσως έκανε έλεγχο για να διαπιστώσει αν πράγματι όλα τα άτομα κατάφεραν να βγουν από το κλαμπ.
Το κλαμπ φιλοξενείται σ' έναν υπόγειο χώρο τον οποίο επισκέπτονται κατά βάση νέοι που ακούνε RnB μουσική.
Η κίνηση των οχημάτων στην οδό Πανεπιστημίου διεκόπη για αρκετή ώρα.
Να σημειωθεί ότι η πρόσβαση στο κλαμπ ήταν δύσκολη, λόγω του έντονου καπνού.
Η φωτία, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική, έχει τεθεί υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο, επιχείρησαν 18 Πυροσβέστες με έξι οχήματα.
Drone αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής μετά την έκρηξη στην Πλάκα - Συνεχίζονται οι έρευνες
12:46
Σταθερή ανάπτυξη και το 2025 για τη JTI
12:45
Θλίψη στο ελληνικό μπάσκετ: Πέθανε ο Σούλης Μαρκόπουλος σε ηλικία 77 ετών
12:37
Η Διεθνής Αμνηστία ζητά την κατάργηση της ICE για «γενικευμένες παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων»
12:35