Πάτρα: Πέταξαν μολότοφ σε γυμνάσιο
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που έριξαν σήμερα το πρωί βόμβες μολότοφ στο γραφείο του διευθυντή του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, που στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα της πλατείας Μαρούδα.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές, ενώ χάρη στην επέμβαση της Πυροσβεστικής δεν επεκτάθηκε σε σχολικές αίθουσες.
Επίσης, οι άγνωστοι δράστες έσπασαν τζάμια και πόρτες του 5ου Γυμνασίου, ενώ προκάλεσαν φθορές και στο 5ο Λύκειο, που στεγάζεται στο ίδιο σχολικό συγκρότημα.
Η δράση των αγνώστων ατόμων δεν σταμάτησε στα δύο προαναφερόμενα σχολεία, καθώς έριξαν βόμβες μολότοφ και σε γραφεία του 4ου Γυμνασίου, που συστεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα, οι οποίες όμως δεν εξερράγησαν.
ΕΛΛΑΔΑ
Ληστές «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 100.000 ευρώ και λίρες από κατοικία στη Ρόδο
16:40
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Η Κυκλική Οικονομία ως μοχλός ανταγωνιστικότητας και βιώσιμης ανάπτυξης
16:31
ΚΟΣΜΟΣ
Τετ α τετ με τον Τραμπ περιμένει ο Ερντογάν κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Τουρκία
16:22
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Θεοδωρικάκος: «Συνεχείς παρεμβάσεις στην αγορά για την προστασία των καταναλωτών»
16:13
ΕΛΛΑΔΑ