Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με ρόπαλα στο κέντρο της πόλης
Επίθεση με ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα δέχθηκε 31χρονος από το Μπαγκλαντές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η ληστεία σημειώθηκε μετά τις 9 στην οδό Αρριανού στο κέντρο της πόλης και στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV φαίνεται η σκληρή επίθεση που δέχθηκε ένας 31χρονος από το Μπαγκλαντές από ομάδα αλλοδαπών.
Κίνητρο της βίαιης επίθεσης φαίνεται πως ήταν η ληστεία, οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτός από σωματική βία, μέχρι και ρόπαλα και καροτσάκι μεταφοράς εμπορευμάτων.
Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το θύμα 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και τα προσωπικά του έγγραφα. Σημειώνεται ότι, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε τέσσερις ημέρες στην ίδια περιοχή.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Ταξιδιωτικές τάσεις: Πώς διαλέγουν προορισμό διακοπών οι Έλληνες - 1 στους 2 χρησιμοποιούν AI
09:30
Old grace κοσμοπολιτισμός και πίτσα με θέα το ηλιοβασίλεμα στο νησί που ποτέ δεν κοιμάται
09:30
Κέρκυρα: Μοιραία εκδρομή για ηλικιωμένο τουρίστα - Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
09:20
Νέες απειλές Τραμπ για αφανισμό του Ιράν: «Μπορεί να έρθει η στιγμή που δεν θα υπάρχει πλέον»
09:15