Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση με ρόπαλα στο κέντρο της πόλης
Επίθεση με ρόπαλα και μεταλλικά αντικείμενα δέχθηκε 31χρονος από το Μπαγκλαντές στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η ληστεία σημειώθηκε μετά τις 9 στην οδό Αρριανού στο κέντρο της πόλης και στο βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το OPEN TV φαίνεται η σκληρή επίθεση που δέχθηκε ένας 31χρονος από το Μπαγκλαντές από ομάδα αλλοδαπών.
Κίνητρο της βίαιης επίθεσης φαίνεται πως ήταν η ληστεία, οι δράστες φαίνεται να χρησιμοποιούν εκτός από σωματική βία, μέχρι και ρόπαλα και καροτσάκι μεταφοράς εμπορευμάτων.
Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το θύμα 600 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο αλλά και τα προσωπικά του έγγραφα. Σημειώνεται ότι, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε τέσσερις ημέρες στην ίδια περιοχή.
Δείτε το σχετικό βίντεο:
Επίθεση με μπογιές στο γραφείο της βουλευτού της ΝΔ Χριστίνας Αλεξοπούλου στην Πάτρα (pic)
11:34
Ο Τομ Χανκς θα υποδυθεί τον Αβραάμ Λίνκολν στην ταινία «Lincoln in the Bardo»
11:26
Τι αλλάζει με το συσσίτιο των στρατιωτών - Αυξάνεται η ημερήσια δαπάνη σίτισης
11:17
Έλληνες αστρονόμοι μελετούν την εξέλιξη ενός υπεργίγαντα αστέρα σε πραγματικό χρόνο
11:17