Κρήτη: «Μαϊμού» υπάλληλοι έταζαν «ασυλία» από το ΣΔΟΕ σε επιχειρηματίες
Τουλάχιστον επτά είναι οι επιβεβαιωμένες από την αστυνομία περιπτώσεις στις οποίες επιχειρηματίες από την ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου «έπεσαν στα δίχτυα» της καλοστημένης απάτης που είχαν στήσει τρία άτομα, ένας αλλοδαπός και ένα ζευγάρι Ελλήνων.
Οι τρεις, σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr, προσέγγιζαν επιχειρηματίες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και τους υπόσχονταν «ασυλία» από τους ελέγχους της Υπηρεσίας, με το ανάλογο... αντίτιμο φυσικά.
Πριν συλληφθούν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, είχαν καταφέρει να εξαπατήσουν τουλάχιστον επτά άτομα, αποσπώντας, σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 30 χιλιάδες ευρώ!
Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται, καθώς εκτιμάται ότι οι «μαϊμού» υπάλληλοι, είχαν αναπτύξει πλούσια δράση, οπότε αναζητούνται και άλλα θύματά τους.
Η ομάδα των τριών παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο και πήρε αναβολή για αύριο, Πέμπτη.
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32
Τουρκία: Δύο νεαρές Γαλλίδες δικάζονται για διακίνηση ναρκωτικών
16:20
Φάμελλος: Πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ η επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και 13ης σύνταξης (vid)
16:08
Η Βρετανία στρέφεται στην Ευρώπη για τις γαλοπούλες των Χριστουγέννων - Μαστίζει η γρίπη των πτηνών
15:56