Νέο κρούσμα βίας σε σχολείο: 14χρονος «χαράκωσε» συμμαθητή του με κλειδιά
Μετά το περιστατικό σε σχολείο της Αμαλιάδας, όπου ένας 16χρονος μαχαίρωσε 15χρονο, ένα νέο κρούσμα ενδοσχολικής βίας έρχεται στο «φως» της δημοσιότητας.
Αυτή τη φορά το νέο επεισόδιο εκτυλίχθηκε σε σχολείο στην Καλλιθέα, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, ένας 14χρονος μαθητής χαράκωσε το πρόσωπο συμμαθητή του με κλειδιά, με το παιδί να μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων Αλγαΐα Κυριακού για τις πρώτες βοήθειες.
Ο μαθητής συγκλονισμένος περιέγραψε την επίθεση που δέχτηκε στην κάμερα:
«Άρχισε να με χτυπάει με τα κλειδιά κι εγώ τον χτύπησα πίσω και αυτός με πλάκωσε. Με χαράκωσε με τα κλειδιά. Τρόμαξα λίγο γιατί είχε μικρή απόσταση γενικά με το μάτι μου. Και επίσης δεν το έκανε μόνο σε μένα αλλά και σε άλλα παιδιά αλλά δεν είναι τόσο άσχημα όσο σε μένα», λέει ο μαθητής με το σημάδι να είναι εμφανές στο πρόσωπό του.
Στον Alpha μίλησε και ο πατέρας του θύματος: «Όπως μου είπε ο μικρός ήταν χαράκωμα, πήρε τα κλειδιά και του τράβηξε μια, έτσι και του έβγαινε το μάτι τι θα γινόταν; Μάθατε στην Αμαλιάδα τι έγινε. Δηλαδή τι πρέπει; Να ερχόμαστε στο σχολείο με μαχαίρια και κατσαβίδια; Θα του κάνω μήνυση», λέει ο πατέρας.
Σειρά συναντήσεων των Μ. Γουίτακερ και Κ. Γκίλφοϊλ με Κικίλια, Γεραπετρίτη και Χούπη
18:27
Τραμπ: Είπα στον Νετανιάχου να σταματήσει τις επιθέσεις σε ενεργειακούς στόχους και δεν θα το κάνει
18:21
Ανδρουλάκης: Βίντεο στο TikTok από την προσύνοδο του PES στις Βρυξέλλες
18:14
Τραμπ για Ιράν: Έπρεπε να κάνω αυτή τη μικρή «εκδρομή» - «Δεν στέλνω στρατεύματα πουθενά»
18:08