Ολοκληρώθηκε η μετακίνηση 795 αιτούντων άσυλο από τη Μυτιλήνη
Ολοκληρώθηκε το απόγευμα η μετακίνηση, με δυο αρματαγωγά του Πολεμικού Ναυτικού, συνολικά 795 αιτούντων άσυλο, αρχικά από την Μυτιλήνη στην Ελευσίνα, ενώ στη συνέχεια θα μετακινηθούν σε ξενοδοχεία, σε τριάντα σημεία της Ελλάδας.
Χθες με το πρώτο αρματαγωγό που έφυγε περί τις 9 το βράδυ μετακινήθηκαν 415 άτομα τα οποία και έφθασαν στο λιμάνι της Ελευσίνας νωρίς σήμερα το απόγευμα. Ενώ σήμερα με 380 επιβαίνοντες αιτούντες άσυλο, αναχώρησε με την ίδια κατεύθυνση και το δεύτερο αρματαγωγό.
Στο μεταξύ, άλλοι 58 αιτούντες άσυλο αναμένεται να αναχωρήσουν αύριο, Κυριακή, το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής για Πειραιά ενώ τέλος, έχει προγραμματισθεί η μετακίνηση άλλων 115 αιτούντων άσυλο προς Πειραιά με το πλοίο της γραμμής και αυτοί, το απόγευμα της ερχόμενης Τετάρτης.
Νορβηγία: Σχεδόν πλήρης απαγόρευση της Τεχνητής Νοημοσύνης στο δημοτικό
21:59
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Το Ισραήλ είναι πιθανό να υπονομεύσει την συμφωνία ΗΠΑ - Ιράν
21:50
Εκτροχιάστηκε συρμός Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες - Μεσω της σήραγγας η εκκένωση
21:49
Θάνατος 11χρονης στη Γαλλία: Η μαθήτρια βιάστηκε - Βρέθηκε DNA του κατηγορούμενου στη σορό της
21:41