Αθώος κρίθηκε από το Στρατοδικείο ο αλεξιπτωτιστής που τραγούδησε το «Μακεδονία Ξακουστή»
Aθώος παμψηφεί κρίθηκε από το Στρατοδικείο Λάρισας ο πρώην καταδρομέας που τον Μάρτιο είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.
Ο ίδιος εξερχόμενος από την αίθουσα του Στρατοδικείου Λάρισας αμέσως μετά την έκδοση της αθωωτικής απόφασης, ανέφερε, σύμφωνα με το flashnews.gr:
«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα πήγαν καλά. Το αποτέλεσμα θεωρώ ότι δικαιώνει και όλους τους Έλληνες από τους οποίους καθημερινά λάμβανα μηνύματα συμπαράστασης. Ορισμένοι με συνέκριναν με σπουδαίους Έλληνες και με παρομοίαζαν με τους Μακεδονομάχους, αλλά δεν θεωρώ ότι η πράξη μου δικαιολογεί αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Η οικογένειά μου έχει προσφέρει πολλά στη πατρίδα και ειδικότερα στη Μακεδονία. Εφτά πρωτοξαδέρφια των προγόνων μου, Μπούχληδες αγωνίστηκαν για την Μακεδονία. Εγώ δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος βλέποντας όλα όσα συνέβησαν και ήταν κάτι που βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου. Γνώριζα ότι από αυτή μου την ενέργεια θα υπήρχαν συνέπειες αλλά έπρεπε να το κάνω».
Ο Τραμπ ζήτησε από την Ουκρανία να μην επιτεθεί στη Ρωσία κατά την επίσκεψη του επικεφαλής της CIA
11:12
Δημήτρης Κόκοτας: Από τα παιδικά χρόνια δίπλα στον Σταμάτη, στα πλατινένια ’90s και στην τελική μάχη
11:04
Θεοδωρικάκος: Δημιουργούνται πάνω από 5.000 θέσεις εργασίας, οι περισσότερες στη βιομηχανία
11:02
Ρούμπιο σε συμμάχους για το Ιράν: Παγώνουν τα στρατιωτικά πλήγματα, το βάρος πέφτει στις κυρώσεις
10:58