Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι
Νέα επιδείνωση του καιρού προβλέπεται από το μεσημέρι της Τρίτης (12/11/2019) και από τα δυτικά, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις νότιους ανέμους στο Ιόνιο.
Α. Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν από ισχυρές βροχές και καταιγίδες:
- Την Τρίτη (12/11/2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και από τις βραδινές ώρες η δυτική, η νότια Πελοπόννησος και τη νύχτα η δυτική Μακεδονία.
- Την Τετάρτη (13/11-/2019)
Τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Πελοπόννησος, με εξασθένηση από τις απογευματινές ώρες. Από τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι η κεντρική Μακεδονία, η ανατολική Πελοπόννησος, η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και πιθανώς πρόσκαιρα η Θεσσαλία και οι Σποράδες.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες και μέχρι το βράδυ η δυτική Κρήτη, σταδιακά οι Κυκλάδες, η ανατολική Μακεδονία και η υπόλοιπη Κρήτη. Αργά το βράδυ η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
- Την Πέμπτη (14/11/2019)
Η Θράκη τις πρωινές ώρες και μέχρι το μεσημέρι τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οπότε τα φαινόμενα προβλέπεται να εξασθενήσουν.
Β. Νότιοι άνεμοι με ένταση 8 έως 9 μποφόρ θα πνέουν στα δυτικά από τα ξημερώματα της Τρίτης (12/11/2019) μέχρι τις πρωινές ώρες της Τετάρτης (13/11/2019), οι οποίοι στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες της Τρίτης θα φτάσουν σε επίπεδο θύελλας, τοπικά 10 μποφόρ.
Έγκυος εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της στον Κολωνό - Προσήχθη ο σύντροφός της
19:02
Ταξιδιωτικές οδηγίες στους Έλληνες πολίτες από Πρεσβείες και προξενεία στη Μέση Ανατολή
18:55
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με τον εμίρη του Κατάρ και τον πρόεδρο των ΗΑΕ για το Ιράν
18:49
Ξεκίνησε η έκτακτη συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ για τις ραγδαίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή (vid)
18:40