Δολοφονία Τοπαλούδη: Η «συγγνώμη» της οικογένειας του Ροδίτη κατηγορούμενου
Σχεδόν ένα χρόνο από το άγριο έγκλημα στους Πεύκους αλλά και λίγες εβδομάδες πριν οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη καθίσουν στο εδώλιο, οι γονείς του Ροδίτη ζήτησαν συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.
«Η οικογένεια του νεαρού Ροδίτη αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει για μια ακόμη φορά την οδύνη της για το τραγικό περιστατικό και να διατυπώσει τη δημόσια συγγνώμη της στην οικογένεια του θύματος» επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας του κατηγορουμένου, μιλώντας στο Star.
Η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ζητά να τιμωρηθούν αυστηρά οι δράστες.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης προανήγγειλε χτες ότι αλλάζει ο ποινικός κώδικας για τους βιασμούς που τελούνται από δυο και περισσότερα άτομα. Θα τιμωρούνται πλέον με ισόβια.
Μέχρι στιγμής, οι κατηγορούμενοι τα ρίχνουν ο ένας στον άλλο.
Οι αρχές περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους τα τελευταία μηνύματα της φοιτήτριας μέσω Facebook για λύσουν τον γρίφο του αν γνώριζε ότι στο ραντεβού της με τον Αλβανό θα ήταν και ο Ροδίτης.
Νεκροί τρεις Παλαιστίνιοι από ισραηλινά πυρά στην Γάζα: Ένα 4χρονο παιδί στα θύματα
19:28
«Εβρεξε» πρόστιμα σε Μύκονο, Σαντορίνη, Πόρο - 48ωρο λουκέτο σε γνωστό beach club της Πάρου
19:16
Ζάκυνθος: 63χρονη θανάτωσε γάτα δένοντας την σε τοιχίο - Της επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ
19:03
Γεραπετρίτης: Αντιμετωπίζουμε με κάθε μέσο οποιαδήποτε απόπειρα κατά των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων
18:53