Κορυδαλλός: Καταγγελία κατά δασκάλου μουσικής για απόπειρα κακοποίησης 9χρονου
Οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν καταγγελία από τους γονείς ενός 9χρονου παιδιού για απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησής του από τον δάσκαλο που του μάθαινε κιθάρα στην περιοχή του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι γονείς του ανηλίκου είχαν παρατηρήσει ότι είχε αλλάξει η συμπεριφορά του παιδιού το τελευταίο διάστημα. Ύστερα από επίμονες ερωτήσεις, ο μικρός τους αποκάλυψε ότι ο δάσκαλος τού φερόταν απρεπώς.
Συγκεκριμένα, όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του ίδιου μέσου, το παιδί ισχυρίστηκε ότι 60χρονος το έγδυσε, το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια άρχισε να το φιλά.
Ο πατέρας του 9χρονου, σε έξαλλη κατάσταση, πήγε στο σπίτι του 60χρονου, ο οποίος ήταν γνωστός του από την γειτονιά, και του επιτέθηκε με μία κιθάρα. Στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία.
Ο δάσκαλος νοσηλεύτηκε στο Αττικό Νοσοκομείο και όταν έλαβε εξιτήριο υπέβαλε μήνυση στον πατέρα του παιδιού.
Ο 9χρονος, σύμφωνα πάντα με τον ΑΝΤ1, εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, που διαπίστωσε ότι οι ισχυρισμοί του έχουν βάση και δεν είναι αποκύημα της φαντασίας του.
e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο χάρτης των πληρωμών μέχρι και την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου
02:00
Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα καταβληθούν – Τι αλλάζει λόγω Καθαράς Δευτέρας
01:00
Σε εφαρμογή το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ» - Ποια τα οφέλη για εργαζόμενους και επιχειρήσεις
00:30
Παράδοξο κι όμως επιστημονικά τεκμηριωμένο: Μια μοναχική βόλτα... βοηθά στη μείωση της μοναξιάς
23:59