Επιθέσεις τα ξημερώματα σε γραφεία εταιριών σε Νέα Φιλαδέλφεια και Μαρούσι
Τρεις καταδρομικές επιθέσεις πραγματοποίησαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Δευτέρας, σε γραφεία εταιρειών στη Νέα Φιλαδέλφεια και το Μαρούσι.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 04:50, άγνωστοι δράστες προκάλεσαν με βαριοπούλες υλικές ζημιές στην πρόσοψη των γραφείων εταιρείας τσιμέντων, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Με κείμενό τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η αναρχική συλλογικότητα «Ρουβίκωνας», ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση με βαριοπούλες, στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στις 05:00, σημειώθηκε νέα επίθεση σε γραφεία κατασκευαστικής εταιρίας, με πέτρες και μπογιές, στην οδό Αμαρουσίου - Χαλανδρίου, στο Μαρούσι.
Λίγα λεπτά αργότερα, στην ίδια οδό, πραγματοποιήθηκε ανάλογη επίθεση σε κτήριο όπου στεγάζονται γραφεία διαφόρων εταιριών.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
Πώς θα κινηθούν μετρό και τραμ σήμερα (25/12), Πρωτοχρονιά και Θεοφάνεια
15:35
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης από τον Δήμο Αθηναίων παρουσία του Χάρη Δούκα (pic)
15:22
2025: Η χρονιά «επανάσταση» στην Τεχνητή Νοημοσύνη
15:10
Σαρωτικοί έλεγχοι της τροχαίας για αλκοτέστ – Εντοπίστηκαν 87 παραβάτες σε 7.000 ελέγχους
14:56