Παναγιώτης - Ραφαήλ: Βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων - Τι λένε οι γονείς του
Βγήκαν τα αποτελέσματα του μικρού Παναγιώτη - Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Βοστώνη μαζί με τους γονείς του.
Ο μικρός μπορεί να λάβει γονιδιακή θεραπεία, όπως γνωστοποίησε η οικογένειά του μέσω Facebook.
«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο! Να είστε όλοι καλά!!!».
Το κόστος της θεραπείας μαζί με τη νοσηλεία υπολογίζεται σε 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε χάρη σε δωρεές.
Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018. Διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης κι αναπνοής.
Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε χαντάκι στην Παλλήνη
20:21
Artemis II: Οι πρώτοι άνθρωποι που θα φτάσουν πιο μακριά από τη Γη από ποτέ (vid)
20:12
LIVEBLOG ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Live η συνέντευξη Τραμπ για Ιράν: «Μπορεί να τους τσακίσουμε μέσα σε μια νύχτα, ακόμη και αύριο»
20:03
Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,8% η ΝΔ - Η πρώτη απώλεια της κυβέρνησης από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
19:57