Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ιμάμης που φέρεται να είχε σχέσεις με τον ISIS
Πρωταγωνιστής σε βίντεο με μέλη του ISIS φέρεται να υπήρξε ένας 26χρονος Σύρος ο οποίος κρατείται στις φυλακές Δομοκού.
«Από την πρώτη στιγμή έχει μία συγκεκριμένη τοποθέτηση όσον αφορά τη δική του συμμετοχή στο βίντεο, η οποία είναι δευτερολέπτων σε ένα βίντεο 11 λεπτών», λέει στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος του Γιάννης Γλύκας.
Ο 26χρονος βρέθηκε στην Κω, στην Αμυγδαλέζα και τώρα στον Δομοκό.
Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Σύρος φέρεται να λέει ότι «το Ισλαμικό Κράτος πήρε εντολή από το Θεό και τον Μοχάμεντ να πολεμήσει τους άπιστους».
Στην κατάθεσή του ο ύποπτος υποστήριξε ότι «στο συγκεκριμένο βίντεο πράγματι ήμουν ιμάμης και με διέταξαν απλώς να ανακοινώσω στον κόσμο τι αποφάσισε το Δικαστήριο. Το Δικαστήριο δεν ξέρω από ποιους αποτελείται. Μου φέρνουν την ανακοίνωση στο τζαμί οι φρουροί και ανακοινώνω την απόφαση για το θέμα».
Κοινωνικός Τουρισμός: Ποιοι θα κάνουν δωρεάν διακοπές με τον Κοινωνικό Τουρισμό - Όλες οι αλλαγές
00:30
Αμερικανικός γρίφος η διάρκεια της εκεχειρίας και οι όροι του Ιράν για να επιστρέψει στο Ισλαμαμπάντ
23:54
Περού: Δεύτερη παραίτηση υπουργού μετά την απόφαση του προέδρου να καθυστερήσει αγορά μαχητικών F-16
23:48
Μερτς: Το Βερολίνο αποφασισμένο να συμβάλει στην προσπάθεια αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής
23:36