Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων κατά του ασφαλιστικού
Παραλύει σήμερα η χώρα εξαιτίας των μαζικών απεργιακών κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό.
Απεργία για σήμερα, Πέμπτη, έχουν ανακοινώσει η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, τα 14 σωματεία της οποίας συμμετέχουν και στην γενική απεργία της ΓΣΕΕ, στις 4 Φεβρουαρίου.
Οι συμβολαιογράφοι με τη σειρά τους συμμετέχουν στην απεργία των δικηγόρων και των δικαστικών επιμελητών, ενώ απεργία ανακοίνωσαν και οι παραγωγοί της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Πωλητών Λαϊκών Αγορών.
Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος (ΠΙΣ), έχει αποφασίσει, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, να κλείσει τα γραφεία των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας, καθώς και αποχή των γιατρών από γραφειοκρατικές υποχρεώσεις (πιστοποιητικά, γνωματεύσεις, συμμετοχές σε επιτροπές-εξαιρούνται τα ΑΜΕΑ).
Παράλληλα, σε απεργία κατεβαίνουν και οι δημοσιογράφοι που θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι έξω από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ. Λόγω της απεργίας δεν θα μεταδοθούν δελτία ειδήσεων από τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς ενώ δεν θα κυκλοφορήσουν αύριο, Παρασκευή, εφημερίδες
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Πρωτιά για τη ΝΔ - «Αδικαιολόγητος» ο πόλεμος στο Ιράν λένε οι πολίτες
21:23
Δένδιας: Οι Patriot στη Σ. Αραβία προστατεύουν το επίπεδο ζωής των Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών
21:12
Σε ισχύ τα μέτρα για τον αφθώδη πυρετό στη Μυτιλήνη - Τι προβλέπεται για ζώα, γάλα και κρέας
21:05
Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί - Το Ιράν δεν έχει πλέον ικανότητα εμπλουτισμού ουρανίου
21:01