Χανιά: Πυρκαγιά σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης – Καταστράφηκε ολοσχερώς
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί σε καφετέρια στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς.
Η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις καίγοντας αρχικά την ξύλινη οροφή της επιχείρησης που στεγαζόταν σε νεοκλασικό κτήριο στην συμβολή των οδών Χατζημιχάλη Γιάνναρη και Μυλωνογιάννη. Οι φλόγες μετά την υποχώρηση της οροφής επεκτάθηκαν και στο εσωτερικό, καταστρέφοντας την επιχείρηση.
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής προσπάθησαν να περιορίσουν την φωτιά και να αποτρέψουν τον κίνδυνο επέκτασής της σε διπλανά κτήρια αλλά και σε δύο επιχειρήσεις που στεγάζονται στο ίδιο κτήριο. Τις δυνάμεις πυρόσβεσης συνέδραμε και πυροσβεστικό όχημα του Πολεμικού Ναυτικού, ενώ η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους.
Μέχρι και αυτή την ώρα στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις που συγκεντρώνουν στοιχεία για τα αίτια και τις συνθήκες που προκάλεσαν την πυρκαγιά.
Στο... παρά ένα πριν την αποστολή απόρρητων εγγράφων η επιχείρηση για τη σύλληψη του σμήναρχου κατασκόπου
07:50
«Αντεπίθεση» ΠΑΣΟΚ με πολιτικές μεταγραφές και επαναπατρισμό στελεχών: Σεβαστάκης, Κασσιμάτη, Αποστολάκης στα ονόματα που ακούγονται
07:44
Εκπνέει η διορία του Υπουργείου Παιδείας στο ΑΠΘ για εξηγήσεις - Το χρονικό των σοβαρών επεισοδίων
07:39
Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας: «Η αλλαγή δεν είναι απειλή»: Το «γλωσσάρι» της νεολαίας και πώς μεταμορφώνει τα ελληνικά
07:31