Ξεκινούν από αύριο οι απεργίες της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ
Οι επαναλαμβανόμενες απεργίες της ΓΕΝΟΠ ξεκινούν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης προς Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ομοσπονδία.
Επίσης, σήμερα Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τρίωρη στάση εργασίας από 12:00 - 15:00 για τη Λιγνιτική Μεγαλόπολης και από τις 15:00 - 18:00 για τα Ορυχεία και τους Σταθμούς της Δυτικής Μακεδονίας, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα στις 12:00 στη Μεγαλόπολη και στις 17:00 στην Πτολεμαΐδα.
Η απεργία στα Ορυχεία θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα στις 11 το βράδυ κατά την έναρξη της νυχτερινής βάρδιας.
Η ΓΕΝΟΠ διαφωνεί με ρυθμίσεις του νομοσχεδίου για την ΔΕΗ που συζητείται στη Βουλή και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους στην επιχείρηση.
Απορροφά τις αυξήσεις στα «πράσινα» τιμολόγια τον Απρίλιο η ΔΕΗ - Χωρίς αλλαγές τα «μπλε»
01:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Τσουχτερά πρόστιμα
00:30
Ιράν και ΗΠΑ... διαφωνούν για την εκεχειρία - Ο Τραμπ εστιάζει στο άνοιγμα του Ορμούζ με κάθε τρόπο
23:56
Ιράν: «Και ο κόσμος όλος να προσπαθήσει δεν μπορεί να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ»
23:48