Σεισμός στην Αλβανία: Ομάδες της ΕΜΑΚ στις έρευνες για εγκλωβισμένους μετά τον σεισμό
Δύο μονάδες ΕΚΑΜ από την Ελλάδα ενισχύουν τις προσπάθειες των αλβανικών Αρχών, που συνεχίζουν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού ατόμων από τα συντρίμμια κτηρίων που κατέρρευσαν από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ.
Οι έρευνες αναμένεται να συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας καθώς υπολογίζεται ότι είναι δεκάδες οι εγκλωβισμένοι κάτω από τα χαλάσματα.
Στο Δυρράχιο μετέβη νωρίτερα και ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, ο οποίος έστειλε μήνυμα στήριξης στον αλβανικό λαό.
Οι έως τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για 21 νεκρούς, περισσότερους από 600 τραυματίες και περί τους 45 διασωθέντες.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια - Άνοδος της θερμοκρασίας
07:00
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Ιανουαρίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε αλλάζουν οι χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
06:00
ΧΡΗΜΑ