ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση σε στενό σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Επίθεση σε στενό σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη
Φωτογραφία αρχείου ΙΝΤΙΜΕ/ ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές ασφαλείας προκειμένου να εντοπίσουν την ταυτότητα του δράστη της επίθεσης που δέχτηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης, σύμβουλος και ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι άγνωστος έστησε ενέδρα στον σύμβουλο επικοινωνίας του υπουργού και μόλις τον αντίκρισε άρχισε να τον γρονθοκοπεί.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και λίγο αργότερα επέστρεψε στο σπίτι του καθώς, ευτυχώς, ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Μέχρι στιγμής, οι αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο να ήταν η ληστεία το κίνητρο του δράστη και προσπαθούν να εξακριβώσουν από ποια ακριβώς κέντρα προέρχεται το κίνητρο της επίθεσης.

Σημειώνεται πως πρόκειται για πολύ επιτυχημένο άνδρα σε θέματα επικοινωνίας, ο οποίος χειρίζεται και εξαιρετικά σοβαρές υποθέσεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και είναι για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, βασικός συνεργάτης.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ., στην οποία αναφέρει:

«Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής διενεργείται προανάκριση σχετικά με απρόκλητη επίθεση σε βάρος συνεργάτη του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που έλαβε χώρα χθες το βράδυ σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή του Χαλανδρίου, από άγνωστο δράστη, ο οποίος του προκάλεσε σωματικές βλάβες σε διάφορα σημεία του σώματός του».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ