Αγρότες Αττικής: Έκλεισαν τη διασταύρωση προς το αεροδρόμιο
Στην μάχη κατά του ασφαλιστικού αλλά και του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί μπήκαν και αγρότες της Aττικής κλείνοντας τη διασταύρωση προς αεροδρόμιο με αποτέλεσμα η κίνηση για το Ελευθέριος Βενιζέλος να γίνεται μόνο από την Αττική Οδό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους ίδιους τους αγρότες ο δρόμος θα συμβολικά για μία ώρα από τις 12:00 ως τις 13:00 το μεσημέρι. Στην κινητοποίηση συμμετέχουν αγρότες από την Παιανία, τα Σπάτα, το Μαρκόπουλο, την Κερατέα και το Κορωπί.

Πηγή:CNN Greece
Ουρές εκατοντάδων μέτρων έχουν δημιουργηθεί λόγω της κινητοποίησης ενώ η τροχαία κάνει ανάσχεση των οχημάτων από εναλλακτικούς δρόμους της περιοχής.

Πηγή: CNN Greece
ΧΡΗΜΑ
Ανοίγει η πλατφόρμα για τις «Νταντάδες της Γειτονιάς» - Πώς γίνεται η εγγραφή
04:00
ΧΡΗΜΑ
Κατάργηση σφραγίδων στα ταξίδια εντός Ευρώπης: Τι αλλάζει με τα βιομετρικά δεδομένα
03:00
ΧΡΗΜΑ
Οι προϋποθέσεις για την τριπλή επιστροφή ενοικίου σε γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευτικούς στην περιφέρεια
02:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός Τουρισμός: Ανοιχτή για όλους τους ΑΦΜ η πλατφόρμα την Κυριακή
01:00
ΧΡΗΜΑ