«Επανεμφανίστηκε» ο καταζητούμενος για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα»
Ένα παραληρηματικό «λόγο», κάνοντας αναφορές σε καταλήψεις αντιεξουσιαστών στο Πολυτεχνείο, ο καταζητούμενος για συμμετοχή στην Επαναστατική Αυτοάμυνα Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης κάνει και πάλι την εμφάνισή του, σχολιάζοντας τη σημερινή ημέρα μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Ο κατηγορούμενος και καταζητούμενος για τρομοκρατία δεν κάνει αυτή τη φορά καμία αναφορά στις βαριές κατηγορίες που έχει να αντιμετωπίσει και στο κείμενό του αναφέρεται σε δράσεις καταληψιών τα προηγούμενα χρόνια.
Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Χατζηβασιλειάδης είχε τραυματιστεί από το καλάσνικοφ του συνεργού του Βαγγέλη Σταθόπουλου μετά από ληστεία στο Χολαργό και σύμφωνα με τις Αρχές ήταν αυτός που έδινε το παρών σχεδόν καθημερινά στη γιάφκα της οργάνωσης.
Βορίζια: Δύο παλαιότερα ένοπλα επεισόδια δείχνουν οι κάλυκες που βρέθηκαν στον τόπο του μακελειού
09:44
Ένα νέο υπερπαράσιτο σε σχήμα κεράτου ανακάλυψαν οι επιστήμονες στη ζούγκλα του Βόρνεο
09:33
Χειροπέδες σε 19χρονο που οδηγούσε με 195 χλμ/ώρα στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Μουδανιών
09:25
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από συνομήλικό του σε πανηγύρι στα Τρίκαλα - «Εγώ εσένα θα σε σκοτώσω»
09:16