Τρεις σεισμικές δονήσεις μέσα σε λίγα λεπτά στην Κρήτη
Τρεις διαδοχικές σεισμικές δονήσεις σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα το Σαββάτου, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κρήτης και Γαύδου.
Συγκεκριμένα, ο πρώτος σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στις 16:34 και 27 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά της Γαύδου, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Η δεύτερη σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 16:41, μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και 26 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Γαύδου, με εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.
Λίγα λεπτά αργότερα, στις 16:46, σημειώθηκε ο τρίτος κατά σειρά σεισμός, μεγέθους 4,4 Ρίχτερ, 30 χιλιόμετρα δυτικά νοτιοδυτικά της Χώρας των Σφακίων και με εστιακό βάθος 2,9 χιλιομέτρων.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί πληροφορίες για ζημιές.
Σημειώνεται ότι τα δεδομένα για το σεισμό που προέρχονται από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι λύσεις προερχόμενες από το αυτόματο υπολογιστικό σύστημα, χωρίς τη συμμετοχή σεισμολόγου. Ενημερώνονται συνεχώς με την άφιξη νέων δεδομένων.
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00
Έως πότε υποβάλλεται η τροποποιητική δήλωση για την επιστροφή ενοικίου
02:00