Πάτρα: Την Τρίτη θα απολογηθούν πέντε συλληφθέντες για τα επεισόδια στην πορεία
Την Τρίτη θα απολογηθούν στον ανακριτή Πατρών οι πέντε εκ των επτά συλληφθέντων για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ την Παρασκευής στην πορεία με αφορμή την 11η επέτειο από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.
Οι πέντε συλληφθέντες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα, οδηγήθηκαν σήμερα, Σάββατο στο δικαστικό μέγαρο, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.
Στην συνέχεια και τα πέντε άτομα οδηγήθηκαν εκ νέου στην Ασφάλεια Πατρών, όπου κρατούνται.
Οι δύο άλλοι συλληφθέντες που ήταν ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν είναι σε βαθμό πλημμελήματος, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Στο μεταξύ, μέλη αντιξουσιαστικών κινήσεων πραγματοποίησαν σήμερα συγκεντρώσεις συμπαράστασης στους συλληφθέντες, τόσο έξω από το δικαστικό μέγαρο, όσο και έξω από το κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης.
Από την πλευρά της η Αστυνομία έχει πάρει αυξημένα μέτρα ασφαλείας με διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται σε ετοιμότητα.
Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων τραυματίστηκαν συνολικά τρεις αστυνομικοί. Δύο εκ των τραυματιών έχουν υποστεί εγκαύματα, ενώ ο τρίτος αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο.
Θερινές εκπτώσεις: Έως πότε διαρκούν - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
02:00
Τι πρέπει να περιέχει το κιτ πρώτων βοηθειών στο φαρμακείο Αυτοκινήτων από την 1η Ιανουαρίου 2027
01:00
Σε εξέλιξη οι δηλώσεις Πόθεν Έσχες: Βήμα - Βήμα η διαδικασία
00:30
Τροχαίο δυστύχημα στη Λακωνία: Νεκρή 29χρονη οδηγός μετά από ανατροπή οχήματος
23:59