Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Μαρία Θ. έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο δερμάτινο κολάν, γκρι μπλούζα με λευκή κουκούλα, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. H Mαρία παρουσιάζει προβλήματα επικοινωνίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο βάδισμα και έχει σπασμένο το μπροστινό της δόντι.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Θ. το μεσημέρι και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Σκληρό «παιχνίδι» για το Ορμούζ: «Είναι και θα παραμείνει ιρανικό» απαντά η Τεχεράνη στον Τραμπ
07:17
Καιρός: Συννεφιά με ισχυρές βοριάδες - Νέα πτώση του υδράργυρου, στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία
07:00
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών: «Πορτοκαλί» προειδοποίηση σήμερα σε Αττική, Βοιωτία, Κρήτη, Χαλκιδική
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (15 Αυγούστου)
06:30