Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση μιας 17χρονης από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας το πρωί της Τρίτης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», η Μαρία Θ. έχει ύψος 1.60 μ., έχει κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Φορούσε μαύρο δερμάτινο κολάν, γκρι μπλούζα με λευκή κουκούλα, δερμάτινο μαύρο μπουφάν και άσπρα αθλητικά παπούτσια. H Mαρία παρουσιάζει προβλήματα επικοινωνίας, αντιμετωπίζει δυσκολίες στο βάδισμα και έχει σπασμένο το μπροστινό της δόντι.
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Θ. το μεσημέρι και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.
Ανησυχία για την εμφάνιση αρκούδας στο Δήμο Ωραιοκάστρου - Οδηγίες στους πολίτες
15:51
Θεσσαλονίκη: Ασφαλής πρόσβαση στους σταθμούς μετρό από την ανάπλαση της οδού Πόντου - Από τα μεγαλύτερα έργα αστικής παρέμβασης στην πόλη (pic)
15:40
Έντεκα τόνοι ακατάλληλα κρέατα κατασχέθηκαν από την περιφέρεια Αττικής σε ένα μήνα (pics)
15:31
Ο Μακρόν επιδιώκει να προσελκύσει τον Τραμπ στη σύνοδο της G7 καλώντας τον στις Βερσαλλίες
15:21