ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία «Διδώ»: Ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο περιγράφει καρέ - καρέ όσα έζησε

Κακοκαιρία «Διδώ»: Ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο περιγράφει καρέ - καρέ όσα έζησε
laikoyra.gr

Ένας 67χρονος παρασύρθηκε την Τετάρτη από τα ορμητικά νερά στη Βέροια, την ώρα που προσπαθούσε να περάσει τη διάβαση του Τριπόταμου, η οποία είχε «φουσκώσει» εξαιτίας της καταρρακτώδους βροχής που προκάλεσε η κακοκαιρία «Διδώ».

Ο άνδρας κατάφερε να σωθεί και περιέγραψε με λεπτομέρειες τη στιγμή του εγκλωβισμού του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Star, τα νερά άρχισαν να μπαίνουν στην καμπίνα του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει, αλλά ευτυχώς κατάφερε να απεγκλωβιστεί εγκαίρως με τις δικές του δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας, ένας ορμητικός χείμαρρος που μετέφερε ξύλα και άλλα αντικείμενα χτύπησε το πίσω μέρος του οχήματος του με αποτέλεσμα να πέσει κάτω από τη γέφυρα.

Λόγω της μεγάλης πίεσης, το αυτοκίνητό περιστρεφόταν. Ωστόσο, ο οδηγός, με ψυχραιμία, κατάφερε να ανοίξει την πόρτα του και με μια «βουτιά» έπεσε στο ρέμα και άρχισε να κολυμπάει.

«Όταν το νερό έφτασε στην κοιλιακή μου χώρα και άρχισε να ανεβαίνει προς το στήθος, τότε αντέδρασα. Βούτηξα στο νερό μέσα και κρατήθηκα από διάφορα κλαδιά, από διάφορες ρίζες και βγήκα», αποκάλυψε ο 67χρονος.Εν τέλει, αφού διένυσε μια απόσταση περίπου 400 μέτρων, έκανε ωτοστόπ σε διερχόμενο αμάξι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ