ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Άκαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο αγνοούμενο - Αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου

Βόλος: Άκαρπες οι έρευνες για τον 37χρονο αγνοούμενο - Αίτημα άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 37χρονου Ηλία Πινάκα που εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Βόλο.

Οι Αρχές φαίνεται πως προσανατολίζονται προς την υποβολή αιτήματος άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου από τον εισαγγελέα, σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr.

Εάν δοθεί άδεια, οι αστυνομικοί θα μπορέσουν να εντοπίσουν τα άτομα με τα οποία συνομίλησε αυτά τα λίγα λεπτά που άνοιξε το κινητό του τηλέφωνο τις τελευταίες ημέρες. Ο 37χρονος, συγκεκριμένα, φαίνεται πως ενεργοποίησε το κινητό του δύο φορές την Τρίτη και την Τετάρτη για λίγα μόνο λεπτά και το σήμα εντοπίστηκε κοντά στην περιοχή Σέσκλου. Ωστόσο, παρά τις έρευνες στη γύρω περιοχή από εθελοντές της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων και της Αστυνομίας, από το Σέσκλο, μέχρι τη Ν. Αγχίαλο και σε άλλες περιοχές, όχι μόνο δεν εντοπίστηκε ο ίδιος, αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του.

Ο Ηλίας Πινακάς, πατέρας δύο παιδιών, ενός κοριτσιού 4 ετών και ενός μωρού σχεδόν ενός έτους, χρησιμοποίησε τη Δευτέρα, για να πάει στην εργασία του, το αυτοκίνητο των γονέων του μάρκας Fiat Punto μπλε χρώματος, με αριθμό κυκλοφορίας ΒΟΧ 4377 και αφού σχόλασε από τη δουλειά του στις 14:00 το μεσημέρι, αγνοείται, καθώς δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

pinakasilias

ΔΗΜΟΦΙΛΗ