Ανάληψη ευθύνης για τις καταδρομικές επιθέσεις στην Καισαριανή
Η ομάδα «αναρχικές/αναρχικοί» ανέλαβε την ευθύνη για τις καταδρομικές επιθέσεις που σημειώθηκαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής, στην Καισαριανή.
Σε κείμενό της που δημοσιεύεται σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η ομάδα αναφέρει πως κατά τη διάρκεια της επίθεσης, πέταξαν τρικάκια που έγραφαν «Φωτιά στις τράπεζες, πόλεμος στ’ αφεντικά», «Από την Ελλάδα μέχρι τη Χιλή, η φλόγα της εξέγερσης είναι ζωντανή», «Κατάληψη σε βίλες και εγκαταλελειμμένα», «Τα τελεσίγραφα και τα διατάγματα καταργούνται στα οδοφράγματα».
Οι επιθέσεις σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε τρία σημεία, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, με μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που κρατούσαν βαριοπούλες και μολότοφ να σπάνε τζαμαρία καταστήματος εστίασης και στη συνέχεια να καίνε δύο ATM τραπεζών.
SPONSORED
Επίθεση με τρικάκια έξω από το σπίτι του υφ. Παιδείας Νίκου Παπαϊωάννου - «Δεν με εκφοβίζουν»
19:10
Ο πρόεδρος του Λιβάνου προειδοποιεί το Ιράν: «Η χώρα μας είναι δική μας», λέει στο CNNi
19:02
Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ: Εγκρίθηκε η εισήγηση Φάμελλου - Η αναφορά στο κόμμα Τσίπρα
18:54
«Buster Keaton: The General» με τον Στάθη Άννινο - Η ταινία - σταθμός µε live μουσική από πιάνο
18:45