ΕΛΛΑΔΑ

Επιχειρηματίας περιγράφει καρέ-καρέ την άγρια επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του

Επιχειρηματίας περιγράφει καρέ-καρέ την άγρια επίθεση που δέχθηκε έξω από το σπίτι του
Φωτογραφία Αρχείου ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν δέχθηκε άγρια επίθεση από δύο άνδρες έξω από το σπίτι του στη Βάρκιζα περιέγραψε ένας επιχειρηματίας.

Ο επιχειρηματίας μίλησε στον Alpha μέσα από το νοσοκομείο Αττικόν, όπου νοσηλεύεται.

«Κατευθείαν όρμησαν πάνω μου και άρχισαν να με χτυπάνε με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι. Κάννη πιστολιού κατάλαβα γιατί μου το κόλλησαν στο σβέρκο μου», είπε και συμπλήρωσε: «"Φέρε τα λεφτά χοντρέ, θα σε σκοτώσουμε χοντρέ", είμαι και εύσωμος για αυτό».

Το θύμα της επίθεσης είναι έμπορος τροφίμων και νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής (13/12) στο νοσοκομείο «Αττικόν» με κατάγματα και κακώσεις στο κεφάλι, στα χέρια και στο σώμα.

«Δεκαπέντε ράμματα έχω κάνει στο κεφάλι, κάταγμα κεφαλιού, έχει και σπασμένα οστά στο πρόσωπο. Δέκα λεπτά ξύλο έτρωγα. Είχα εγώ χρήματα πάνω μου αλλά δεν πρόλαβαν να με ληστέψουν. Γιατί για καλή μου τύχη μια κυρία που μένει στην πολυκατοικία από πάνω, τους είδε και ειδοποίησε την αστυνομία».

Οι δύο δράστες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία καθώς του επιτέθηκαν ελάχιστα μέτρα από την είσοδο του σπιτιού του στη Βάρκιζα.

«Εγώ πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο αυτό. Δηλαδή έφυγα 20:00 από το σπίτι μου και γύρισα 20:30 και με περίμεναν αυτοί οι δυο απέξω».

Οι άνδρες του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας κατάφεραν να συλλάβουν τους δυο δράστες.

Σύμφωνα με τις Αρχές πριν από τρεις μήνες είχαν αποπειραθεί να ληστέψουν ένα κοσμηματοπωλείο στην Κυψέλη, χτυπώντας και τραυματίζοντας τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ