Ρεκόρ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο και 16 εικονικές αερομαχίες
Στο «κόκκινο» για ακόμη μια μέρα η τουρκική προκλητικότητα με μαχητικά να προχωρούν σε δεκάδες παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, ενώ σημειώθηκαν και 16 εικονικές αερομαχίες μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών.
Τα συνολικά 45 τουρκικά αεροσκάφη (34 F-16, τέσσερα F-4, δύο CN-235 και πέντε ελικόπτερα), προχώρησαν σε 40 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου πάνω από το βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο ενώ σημειώθηκαν και 27 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Μία από τις παραβιάσεις ήταν η υπερπτήση που πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά πάνω από τις νήσους Καλόγηρους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι 12 από τα τουρκικά μαχητικά ήταν οπλισμένα, ενώ όλα αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες.
Ποια ημερομηνία κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων
02:00
Φορολογικές υποχρεώσεις: Ποιες πρέπει να τακτοποιηθούν μέχρι τέλη του 2025
01:00
Εορταστικό ωράριο Χριστουγέννων: Ποιες ώρες είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα
00:30
Το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συμβούλιο επισημαίνει αδυναμίες στο πλαίσιο της ΕΕ για την καταπολέμηση της απάτης
23:59