Καλαμάτα: Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε στον κάδο
Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε το πρωί σε κάδο σκουπιδιών στο κέντρο της Καλαμάτας.
Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες εντόπισαν την 25χρονη με καταγωγή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από τη Γεωργία και τη συνέλαβαν.
Το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και η ζωή του δεν κινδυνεύει.
Σώθηκε λόγω καθυστέρησης του απορριμματοφόρου
«Το παιδάκι μες την ατυχία του, ήταν πραγματικά τυχερό» δηλώνει ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, για το βρέφος.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο, στη συγκεκριμένη περιοχή οι εργασίες καθαρισμού ξεκινούν γύρω στις 05:00 το πρωί. Ωστόσο, σήμερα, λόγω καθυστέρησης στο δρομολόγιο του απορριμματοφόρου, άργησαν να ξεκινήσουν, πράγμα που ουσιαστικά έσωσε το μωρό.
«Η συγκεκριμένη περιοχή “σηκώνεται” γύρω στις 05:00 και το πρωί. Αλλά υπήρξε μία καθυστέρηση στο απορριμματοφόρο και αυτό ήταν το θετικό. Μιλάμε για έναν υπόγειο κάδο που όταν το απορριμματοφόρο κάτσει δίπλα του δεν μπορεί να ακούσει το κλάμα του μωρού» ανέφερε ο κ. Βασιλόπουλος μιλώντας στο Alpha.
Σύγκρουση μηχανής με τρόλεϊ στη Νέα Φιλαδέλφεια - Νεκρός ο 27χρονος μοτοσικλετιστής
07:03
Καιρός: Αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις - Έως 15 βαθμούς στα βόρεια ηπειρωτικά
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (19 Δεκεμβρίου)
06:30
Πρόγραμμα ΔΥΠΑ για την επιχειρηματικότητα ανέργων 18 - 29 ετών - Ποιοι είναι δικαιούχοι
06:00