ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο - Ένας τραυματίας

Θεσσαλονίκη: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο - Ένας τραυματίας
Φωτογραφία αρχείου INTIME NEWS

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, στις 02:40 μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες σταμάτησε λίγα μέτρα από την είσοδο γνωστού club της παραλιακής οδού. Ξαφνικά ο συνεπιβάτης τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές κατά 54χρονου, που εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του νυχτερινού κέντρου.

Μία από τις σφαίρες τραυμάτισε τον 54χρονο στο πόδι. Το θύμα διακομίστηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η Ασφάλεια και η Άμεση Δράση ξεκίνησαν εκτεταμένες έρευνες στο κέντρο της πόλης, ωστόσο οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν.

Σημειώνεται πως τη στιγμή της επίθεσης το νυχτερινό κέντρο ήταν γεμάτο από νεαρό κόσμο που διασκέδαζε, όμως, το συμβάν δεν έγινε αντιληπτό λόγω της δυνατής μουσικής.

Μάλιστα, για αρκετή ώρα η Τροχαία είχε αποκλείσει την κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή οδό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλεξαν από το σημείο τρεις κάλυκες. Τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης θα δείξουν, αν το όπλο της επίθεσης έχει χρησιμοποιηθεί ξανά σε έκνομες ενέργειες.

Εξάλλου, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν και το βιντεοσκοπημένο υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται τοποθετημένες πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης.

Σύμφωνα με το thestival.gr, πίσω από την επίθεση βρίσκεται πρόσωπο που φιλοδοξεί να αναλάβει τα ηνία της προστασίας των νυχτερινών κέντρων έναντι αμοιβής στην ευρύτερη περιοχή των Λαδάδικων, στη Θεσσαλονίκη.

Η Αστυνομία χρεώνει στο συγκεκριμένο πρόσωπο τα δύο προηγούμενα περιστατικά με πυροβολισμούς έξω από club, στην πλατεία Μοριχόβου, στα Λαδάδικα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ