Τραγωδία στο Ηράκλειο Κρήτης: 5χρονο αγοράκι πέθανε από ανακοπή
Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένα παιδάκι μόλις πέντε ετών, υπέστη ανακοπή στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να καταλήξει παρά τις προσπάθειες των γιατρών.
Σύμφωνα με το ekriti.gr , η τραγωδία εξελίχθηκε στον Ξηροπόταμο του Ηρακλείου Κρήτης. Στο σπίτι της οικογένειας, στην οδό Ανδρομάχης, έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε το 5χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, το οποίο εφημέρευε, όμως, τελικά, το παιδάκι δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδάκι φέρεται πως αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα υγείας.
ΕΛΛΑΔΑ
«ΨΑΡΕΥΕ» ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ: Φωτογράφιζε απόρρητα έγγραφα και τα έστελνε στην Κίνα: Πώς δρούσε ο σμήναρχος - κατάσκοπος - Το δίκτυο και τα κοινά στοιχεία με τη Γαλλία
09:18
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Συνεργασία Ford και Geely στον ορίζοντα;
09:06
ΚΟΣΜΟΣ
Ακραίο ψύχος στη Γερμανία - Έκλεισε το αεροδρόμιο του Βερολίνου λόγω μαύρου πάγου
08:57
ΕΛΛΑΔΑ
Κακοκαιρία: Νεκρός άνδρας στην Κομοτηνή, πλημμύρες στην Πελοπόννησο - Πού «χτυπά» σήμερα (vids&pics)
08:45
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ