Θάνατος οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης
Σε κακώσεις στην κοιλιά, που προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, φέρεται να αποδίδεται ο θάνατος του εικοσιοκτάχρονου Βούλγαρου που έχασε τη ζωή του ύστερα από επεισόδιο μεταξύ οπαδών ομάδων, το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την ιατροδικαστική έκθεση κατόπιν της σχετικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες. Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη, για να περιληφθεί στη δικογραφία.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη και κρατούνται δύο νεαροί άνδρες 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια από την οποία πήραν προθεσμία για την Πέμπτη.
Ελεύθερη η οδηγός
Την ίδια ώρα, η εικοσιεξάχρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.
Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Μάλι σε κύμα επιθέσεων από την Αλ Κάιντα σε όλη τη χώρα
14:33
«Αφροδίτη του Willendorf»: Η ιστορία πίσω από το πρώτο γυμνό στην ανθρώπινη τέχνη
14:21
Πάτρα: Την Τρίτη απολογούνται ο πρώην αστυνομικός και ο γιος του για διακίνηση ναρκωτικών
14:03
Απόπειρες και σχέδια δολοφονίας, πυροβολισμοί, απειλές: Οι φορές που ο Τραμπ κινδύνεψε και οι αστοχίες της Μυστικής Υπηρεσίας
13:51