Θάνατος οπαδού στη Θεσσαλονίκη: Τι λέει το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης
Σε κακώσεις στην κοιλιά, που προκλήθηκαν από την παράσυρσή του από το αυτοκίνητο, φέρεται να αποδίδεται ο θάνατος του εικοσιοκτάχρονου Βούλγαρου που έχασε τη ζωή του ύστερα από επεισόδιο μεταξύ οπαδών ομάδων, το απόγευμα της Κυριακής στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Αυτό προκύπτει, κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, από την ιατροδικαστική έκθεση κατόπιν της σχετικής εξέτασης που διενήργησε η ιατροδικαστής στο άψυχο σώμα του άτυχου νέου. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι άλλες κακώσεις που εντόπισε δεν ήταν θανατηφόρες. Το πόρισμα της ιατροδικαστή θα αποσταλεί στη Δικαιοσύνη, για να περιληφθεί στη δικογραφία.
Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί ήδη και κρατούνται δύο νεαροί άνδρες 24 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων ασκήθηκε δίωξη για δύο κακουργήματα και εννέα πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακρίτρια από την οποία πήραν προθεσμία για την Πέμπτη.
Ελεύθερη η οδηγός
Την ίδια ώρα, η εικοσιεξάχρονη οδηγός του αυτοκινήτου αφέθηκε ελεύθερη, μετά την εις βάρος της απαγγελία κατηγοριών για ανθρωποκτονία εξ αμελείας και εγκατάλειψη θύματος τροχαίου και τα δύο σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ σε εξέλιξη είναι η προκαταρκτική έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.
«Euphoria»: Το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν
09:59
Στη Γροιλανδία έφτασαν οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μακρόν
09:56
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45
Ντοκιμαντέρ του BBC φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες του Λ.Σ. Λόουρι
09:44