ΕΛΛΑΔΑ

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον πυροβολισμό

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή «βλέπουν» οι Αρχές πίσω από τον πυροβολισμό

Χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η έρευνα των αστυνομικών για την ανεύρεση κάποιου κάλυκα ή βολίδας στο σημείο όπου ο δράστης πυροβόλησε τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί εξετάζουν πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε περίστροφο και όχι πιστόλι.

Άρα, ενδέχεται να μην βρισκόταν το όπλο που χρησιμοποίησε ο κακοποιός στο όχημα που βρέθηκε καμένο μετά την επίθεση, αλλά ένα άλλο πιστόλι.

Οι αστυνομικοί το απόγευμα ζήτησαν από το Σέρβο πρώην ποδοσφαιριστή κα πάει ξανά στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής και τον ρώτησαν επίμονα για το εάν υποψιάζεται ποιος μπορεί να ήθελε να του στήσει αυτή την ενέδρα.

«Δεν μπορώ να φανταστώ ποιος βρίσκεται πίσω από την επίθεση. Δεν έχω δεχτεί απειλές και ούτε έχω επιχειρηματικά και οικονομικά ανοίγματα. Κάνω μια ήσυχη οικογενειακή ζωή. Δεν έχει υπάρξει διένεξη και αντιπαλότητα με κανένα άτομο», απάντησε ο ίδιος.

Βάζοντας σε μια τάξη τα δεδομένα και τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, καταλήγουν σε συμπεράσματα ενώ απαριθμούν και τα ερωτήματα σχετικά με τον πυροβολισμό.

Έτσι, έχουν ξεκαθαρίσει ότι ο δράστης γνώριζε πολύ καλά ότι δεν υπήρχαν κάμερες, ούτε στην πολυκατοικία του θύματος, αλλά ούτε και στις διπλανές πολυκατοικίες, ενώ προς το παρόν το συμπέρασμα τους είναι ότι επρόκειτο για ένα μήνυμα στον πρώην ποδοσφαιριστή.

Πάντως, οι Αρχές κάνουν λόγο για μια καλά μελετημένη επίθεση που, όμως, μπορεί και να μην εκτελέστηκε από επαγγελματίες κακοποιούς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ