Θεσσαλονίκη: Γυναίκα ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια και υπάλληλο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου
Θύμα ξυλοδαρμού από γυναίκα συνοδό ασθενή έπεσαν νοσηλεύτρια αλλά και γυναίκα - υπάλληλος φύλαξης του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη.
Συγκεκριμένα, κατά τη χτεσινή εφημερία του Nοσοκομείου, η γυναίκα συνόδεψε τη μητέρα της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, προκειμένου να εξεταστεί στο Πνευμονολογικό.
Ωστόσο, επειδή καθυστερούσε η εξέταση, επιτέθηκε στη νοσηλεύτρια και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Στη συνέχεια, επενέβη η υπάλληλος φύλαξης, την οποία επίσης χτύπησε.
Από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου κλήθηκε οι αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου επιβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Πάνω από 600 περιστατικά μέθης, τραυματισμούς και ξυλοδαρμούς αντιμετώπισε ο Ερυθρός Σταυρός (pics)
08:42
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Εξαγορές και συγχωνεύσεις αλλάζουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Οι σημαντικότερες εξελίξεις
08:38
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ σταματούν από αύριο την είσπραξη δασμών που κρίθηκαν παράνομοι από το Ανώτατο Δικαστήριο
08:33
ΚΟΣΜΟΣ
Σεισμική δόνηση 6,1 Ρίχτερ στην Αλάσκα - Στο 1 χλμ. το εστιακό βάθος
08:31
ΚΟΣΜΟΣ