Μαραθώνας: Εργοδότης φέρεται να πυροβόλησε εργαζόμενο που ζήτησε τα δεδουλευμένα
Ένας εργοδότης στην Οινόη του Μαραθώνα φαίνεται πως πυροβόλησε προς τον υπάλληλό του όταν εκείνος του ζήτησε τα δεδουλευμένα του.
Συγκεκριμένα, ένας 23χρονος Ινδός μαζί με έναν συνάδελφό του πήγαν στον χώρο εργασίας τους για να ζητήσουν τα δεδουλευμένα τους. Ο εργοδότης, ωστόσο, φαίνεται πως έχασε την υπομονή του, πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε προς το μέρος του 23χρονου, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Ο 23χρονος τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο εργοδότης εξαφανίστηκε, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο και αναζητείται από τις Αρχές, όπως αναφέρει το ίδιο μέσο.
Ωστόσο, σύμφωνα με άλλη μαρτυρία σε εκπομπή του ΑΝΤ1, οι δύο Ινδοί ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους από τον εργοδότη, κρατώντας μαχαίρι και κινούμενοι απειλητικά προς το μέρος του.
Εκείνος φαίνεται πως στη συνέχεια πήρε την καραμπίνα και πυροβόλησε στον αέρα για να αμυνθεί, τραυματίζοντας τον 23χρονο Ινδό.
ΠΑΣΟΚ: «Η ΝΔ έχει υποστεί αντιδημοκρατική μετάλλαξη υπό την ηγεσία του κ. Μητσοτάκη»
17:43
Σφοδρές βροχοπτώσεις στη Βρετανία: Στο σκοτάδι 82.000 νοικοκυριά, πλημμύρες και ακυρώσεις πτήσεων
17:33
Εκλογές στη Σερβία: Ουρές έξω από τα εκλογικά τμήματα - Καταγγελίες για εξαγορά ψήφων
17:22
Δραπετσώνα: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών- Ροζ κοκαΐνη, MDMA, σιδερογροθιά βρήκε η ΕΛ.ΑΣ.
17:12