ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του «τοξοβόλου»

Βίντεο από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής για τη σύλληψη του «τοξοβόλου»
ΙΝΤΙΜΕ

Ένα βίντεο από την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, κατά την οποία συνελήφθησαν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων ο δραπέτης «τοξοβόλος του Συντάγματος» και μία συνεργός της Πόλας Ρούπα, κατεγράφη από κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Η επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής έλαβε χώρα τα ξημερώματα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής και οι τρεις συλληφθέντες εντοπίστηκαν μέσα σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο.

Στο βίντεο καταγράφεται το αυτοκίνητο, στο οποίο επιβαίνουν οι τρεις συλληφθέντες, να ακολουθείται από δύο οχήματα της Αντιτρομοκρατικής.

Βαρύς οπλισμός

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατοχή του «τοξοβόλου» και της συνεργάτιδας της Πόλας Ρούπα βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, ένα σκόρπιον και δύο πιστόλια. Μάλιστα, είχαν σφαίρα στη θαλάμη.

Ο «τοξοβόλος του Συντάγματος», κατά κόσμον Γιάννης, απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας, όπου κρατείτο, τον περασμένο Ιούνιο.

Είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 23 ετών και 9 μηνών για ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στην Πεύκη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχαν τραυματιστεί δύο αστυνομικοί και ένας νεαρός.

Την ίδια ώρα, είχε κατηγορηθεί και για δύο ληστείες τραπεζών στο Βελβεντό Κοζάνης.

Είχε συλληφθεί, αρχικά, από τις Αρχές το 2011, καθώς σημάδευσε με τόξο την Βουλή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ