Σοβαρό τροχαίο για τον Mr. Ζαγόρι και τη σύζυγό του
Σε σοβαρό τροχαίο, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν, ενεπλάκησαν ο επιχειρηματίας Βασίλης Χήτος -ιδιοκτήτης της εταιρείας «Ζαγόρι»- και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και βρέθηκε σε παράδρομο της Ιονίας Οδού στο 80ο χιλιόμετρο Αντιρρίου-Ιωαννίνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι κατάφερε να βγει μόνο του από το διαλυμένο αυτοκίνητο.
Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι αιτία του τροχαίου ενδέχεται να είναι κάποιο σκασμένο λάστιχο.
Ποιος είναι ο Mr. Ζαγόρι, Βασίλης Χήτος
Ο Βασίλης Χήτος ανήκει στην τρίτη γενιά μιας από τις πιο γνωστές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας. Είναι εγγονός του Γιάννη Χήτου, του ανθρώπου που ξεκίνησε να εμφιαλώνει λεμονάδες και γκαζόζες στους πρόποδες του Μιτσικέλι στην Ηπειρο και έμελε να γίνει μια τεράστια επιτυχία.
Μαζί με τα ξαδέρφια του Νίκο και Γιάννη συνεχίζουν να γράφουν με «χρυσά» γράμματα το όνομα της εταιρίας που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει αντίστοιχες πολυεθνικές.
Τα X- Rays και ο ...Έλβις της ΑΑΔΕ εντόπισαν στα τελωνεία λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και μετρητά
19:41
Μεντβέντεφ: Νόμιμα τα πυρηνικά πλήγματα σε Γαλλία και Βρετανία εάν εξοπλίσουν το Κίεβο με πυρηνικά
19:29
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα σε εγκαταστάσεις παραγωγής φυσικού αερίου στο Χάρκοβο
19:18
ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΖΗΤΟΥΝ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, KKE, ΝΕΑΡ: Τι λένε τα πορίσματα των κομμάτων για τον ΟΠΕΚΕΠΕ - Πλήρης διαφωνία για Βορίδη, Αυγενάκη
19:08