ΕΛΛΑΔΑ

Μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Κινδύνεψε βουλευτής

Μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ- Κινδύνεψε βουλευτής
CNN Greece Φώτο Αρχείου

Νέα επίθεση με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής ομάδα αγνώστων. 

Η επίθεση σημειώθηκε περίπου στις 20.30 και σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ η μολότοφ χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς να τον τραυματίσει. Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωση του ζητά παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα.

Πριν φτάσει η διμοιρία από την οδό Διδότου εμφανίστηκε ομάδα αντιεξουσιαστών και άρχισε να πετάει μολότοφ στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ , την ώρα που είχε φτάσει και ο βουλευτής και είχε κατέβει από το αυτοκίνητο του προκειμένου να μπει στο κτίριο. Αμέσως βγήκε η ασφάλεια του κτιρίου, όμως οι δράστες πρόλαβαν και έφυγαν ανενόχλητοι.

Το κόμμα, με ανακοίνωσή του καταγγέλλει το γεγονός ότι «παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία».

Όπως τονίζει το ΠΑΣΟΚ, «ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος και επικίνδυνος» και σημειώνει πως αν έχει το ελάχιστο φιλότιμο «οφείλει να παραιτηθεί» γιατί «εάν δεν τον πράξει και ο Πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ