Κρήτη: Ένας νεκρός και δύο τραυματίες από το αιματηρό επεισόδιο - Αναζητείται ο δράστης
Ένας 73χρονος έχασε τη ζωή του, ο γιος του 45 ετών τραυματίστηκε σοβαρά ενώ ελαφρύτερα τραύματα φέρνει ένα 52χρονος. Αυτός είναι ο απολογισμός αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε το απόγευμα σε οικισμό κοντά στο χωριό Κουρούνες στη Νεάπολη Λασιθίου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας η έρευνα για τη σύλληψη ενός 43χρονου, κατηγορούμενου για το θάνατο του 73χρονου και τον τραυματισμό με κυνηγετικό όπλο των άλλων δύο βρίσκεται σε εξέλιξη.
Ο φερόμενος ως δράστης, μετά το αιματηρό περιστατικό, επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ο 45χρονος τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και άμεσα εισήχθη στο χειρουργείο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.
Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια 2-1: «Eρυθρόλευκη» νίκη με ανατροπή στην πρεμιέρα του Europa League
23:57
Προειδοποίηση Γκουτέρες για την Τεχνητή Νοημοσύνη: «Δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τους κινδύνους»
23:55
Αίσιο τέλος στην περιπέτεια δύο πεζοπόρων στην περιοχή του καταρράκτη του Ενιπέα στην Πιερία
23:42
Στην Αγία Γαλήνη μεταφέρθηκαν πάνω από 70 μετανάστες που περισυνελέγησαν νότια της Κρήτης
23:30