Ένοπλες ληστείες σε επιχειρήσεις σε Μενίδι και Ιλίσια
Δύο ένοπλες ληστείες σημειώθηκαν, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, σε Μενίδι και Ιλίσια.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στο πρώτο περιστατικό, στην οδό Αγίου Διονυσίου στο Μενίδι, δύο άγνωστοι με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών και απέσπασαν άγνωστο χρηματικό ποσό, ενώ αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.
Στο δεύτερο περιστατικό, στην οδό Περσεπόλεως στα Ιλίσια, άγνωστος, επίσης με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε υπάλληλο μίνι μάρκετ και αφού αφαίρεσε χρήματα από το ταμείο, διέφυγε.
Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.
ΕΛΛΑΔΑ
Αρνείται τις κατηγορίες ο πατέρας που βίαζε τις δύο κόρες του στη Μεσσαρά
07:25
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ: Στρατηγική αποσυμπίεσης από Μαξίμου: «Ναι» σε διπλό ραντεβού με τους αγρότες - Στο τραπέζι χαμηλό ρεύμα και για εκπρόθεσμους οφειλέτες
07:18
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ ανοιχτός σε συνάντηση με την προσωρινή πρόεδρο της Βενεζουέλας Ροντρίγκεζ: «Κάποια στιγμή θα το κάνω»
07:10
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Ξεκινά η ψυχρή εισβολή με κρύο και χιόνια - Ποιες περιοχές θα ντυθούν στα «λευκά»
07:00
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ